top of page
  • Skribentens bild@kylit

Vi blickar framåt →


Nu har ett år passerat. Ett år av hårt arbete för att bygga upp vårt varumärke. Vi har under det gångna året lärt känna ett gäng härliga personer på vägen och lärt oss oerhört mycket. Vi tackar gladeligen våra Leverantörer och Kunder för arbetet vi gjort tillsammans.


Vi kommer nu att fokusera på kvalitet i bolaget. Vi har som mål att kunna leverera ett bra arbete hela vägen från start till slut. Organisation och rutiner är grunden till ett välfungerande bolag. Det kommer att skapa en trivsam miljö då vi alla vet hur och vad vi skall göra. Vi jobbar ihop för ett bättre Kyl & Industriteknik i Väst AB.


Under 2020 ska vi kunna erbjuda våra kunder hjälp och rådgivning med hanteringen av Trycksatta anordningar i enlighet med AFS2017:3. Vi har nu redan börjat med ett pilotprojekt och vi är väldigt glada att kunna bygga vidare på vår lösning med vår kund. Varför gör vi det här? Enkelt. För att erbjuda våra kunder idag, och kommande, en helhetslösning av anläggningarna som inte finns idag. Då det ställs högre krav på anläggningar och personlig kompetens, så måste även vi etablera oss och utvecklar oss. Genom att vi jobbar nära med våra kunder så kommer vi även att dela med oss av den kunskap vi har. Det är grunden till en säker anläggning.


Vad vi erbjuder idag? Vi erbjuder all service och arbete kring en kylanläggning. Vår vision är att kunna vara en total servicepartner. Ta en titt på vår Facebook och Instagram. Där kommer vi att uppdatera löpande med det vi gör under en arbetsdag som kyltekniker.


Vi tackar även Joacim för det arbete han lagt ner i bolaget och önskar honom lycka till på sitt nya arbete.


225 visningar
bottom of page